Over ons

de Vries Administraties

De Vries Administraties is eigenlijk vanuit de praktijk ontstaan! ( Mag ik mij even voorstellen mijn naam is Johannes de Vries ) en vanuit mijn werk en functies die ik de afgelopen jaren heb bekleed heb ik een schat aan ervaring opgedaan in zowel het administreren als wel het analyseren en interpreteren van de resultaten en de cijfers. Het verschil met andere administratiekantoren is dan ook dat ik niet uit de administratie kant vandaan kom maar juist vanuit de ondernemers kant, met dit verschil denk ik voor u een echte meerwaarde te kunnen zijn.

Zolang als ik in de ondernemerswereld werkzaam ben heb ik altijd zelf mijn administraties gevoerd, aangiftes gedaan en cijfers klaar gemaakt om te worden verwerkt in een jaarverslag. Dit was zowel in kleinschalig verband als in grotere structuren en organisaties. Op dit moment voer ik al de administraties van verschillende bedrijven en ZZP’ers en acht ik dat de tijd rijp om mijn activiteiten om te zetten in een meer bedrijfsmatige vorm en ziedaar het resultaat:

“de Vries Administraties”

Het is bij mij mogelijk om met elkaar af te spreken welke taken ik van u over kan nemen en welke u eventueel in eigen beheer blijft doen. Dit kan zijn het volledige debiteur beheer of een gedeelte daarvan, idem voor de crediteuren bank en kasboek. Tevens verzorg ik de periodieke aangiftes van de BTW, en kan ik de jaarcijfers en aangiftes voor u verzorgen. Tevens kan ik u laten adviseren op het gebied van uw loonadministratie en personeelsbeheer, hiervoor werk ik samen met “Loonpartners”. Loonpartners is  een gerenommeerd loonadministratie kantoor. Voor deze vorm is gekozen omdat de loonadministratie een zeer complexe aangelegenheid is met constante veranderingen. Voor mij is het dan ook duidelijk dat dit een om specialist vraagt.

Kortom bijna alles is in overleg mogelijk, en kan voordelig en discreet worden verzorgt door de Vries Administraties. Ons kantoor in een onderdeel van J. de Vries Holding BV en u wordt dan ook vanuit een BV gefactureerd.

Mocht u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd in meer informatie gebruik dan onderstaande contactknop en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.