Diensten

Boekhouding verzorgen

Wij kunnen u verschillende opties aanbieden voor wat betreft het administreren van uw boekhouding. U kunt er voor kiezen om het helemaal door ons te laten verzorgen, u levert ons de informatie en de stukken aan en wij zorgen ervoor dat het in ons systeem wordt vastgelegd. Waarna wij maandelijks, per kwartaal of welke afgesproken periode dan ook u rapporteren over de resultaten. Deze kunnen we dan bespreken en analyseren en aan de hand daarvan bekijken op welke manier u eventueel moet of kunt bijsturen in uw bedrijf of organisatie.  Of u kiest ervoor om deels de administratie door ons te laten bijhouden en deels zelf te doen, voor ons is wat dat betreft iedere mogelijkheid bespreekbaar.

Wij werken met het gerenommeerde Multivers boekhoudprogramma van Unit 4. Hiermee kunnen we tot op elk niveau overzichten en rapporten maken om zo al uw opbrengsten en kosten in de diverse grootboekrekeningen onder te berengen. In goed overleg met u bepalen we welke uitsplitsingen we maken en in welke groepen we dit plaatsen.

Werkt u op dit moment bijvoorbeeld met een online administratie dan is het ook mogelijk dat wij dit op dezelfde manier voor u voortzetten zoals u het nu bent gewend. Dit kan zowel vanuit ons kantoor maar ook , als dat wenselijk is, vanuit uw bedrijfskantoor.

unit4_screendump_dashboard

BTW aangifte

Wij kunnen voor u de complete BTW aangiftes verzorgen, vanuit de administratie halen we de gegevens en verwerken deze per maand of per kwartaal tot een volledige aangifte. Via een directe inlog bij de belastingdienst zorgen wij dan voor een correctie aangifte van uw BTW. Wij informeren u dan aan de hand van de aangifte formulieren of en wat u moet bijbetalen, of wat u terug kunt ontvangen.

btw

Jaarafsluiting en rapportages

Aan het eind van ieder boekjaar breekt weer de tijd aan om alles wat er het afgelopen jaar gepasseerd is keurig op een rij te zetten en alles te verwerken in een jaarrapport. Wij zorgen voor een overzichtelijk en helder rapport welke voorzien is van alle benodigde informatie en welke 1 op 1 gebruikt kan worden bij uw belastingaangifte over het betreffende jaar.

Ook de aangifte kunnen wij voor u verzorgen, en kunnen we de bedrijfsmatige resultaten in uw persoonlijke aangifte verwerken. In dit verband kunnen wij ook uw privé aangifte verzorgen.

diagram

Loonadministratie

Door onze jarenlange ervaring met loonadministraties weten we ook dat dit een zeer complexe en erg aan veranderingen onderhevige materie is! Wij kiezen en daarom voor om dit werk door een ter zake kundige te laten verzorgen, wij werken daarmee samen met de heer Huub Rensen van loonadministratie kantoor ” Loonpartners “. Wij kunnen de contacten en administratie taken met hem communiceren en dit in uw administratie verwerken. Loonpartners kan het gehele pakket verzorgen waarbij uw medewerkers toegang krijgen tot hun eigen portal waar ze alle relevantie informatie ( oa Loonstroken, jaaropgaves en contracten) kunnen downloaden of inzien.

loon

Debiteuren beheer

Wij kunnen voor u het debiteur beheer voeren in welke vorm u dat maar wilt. Dat houdt in dat u ons periodiek doorgeeft welke facturen of opdrachten u hebt verzonden, waarna wij dit in de administratie verwerken. Maar ook kunt u ons periodiek uw werkbonnen of werkopdrachten doen toekomen waarna wij de gehele facturatie en zowel het gehele beheer voor u uitvoeren.

debiteur

Tarieven en kosten

Wij informeren u graag over onze voordelige tarieven voor het verzorgen van uw administratie. Wij werken met een vast starttarief voor het aanmaken van uw administratie. Verder werken wij op basis van gewerkte tijd met een vast uurtarief.

tarief

Tevens bij ons de mogelijkheid voor het verzorgen van Interim diensten, dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als ondersteuning. In overleg is hier veel mogelijk, vanuit het verleden heb ik ervaring als kleine zelfstandige van een eigen slagerij. Daarna was ik enkele jaren formule manager bij de Ballorig kinderspeelparadijzen groep, waarna wij zelf enkele Ballorig vestigingen in eigen beheer hebben gehad. In deze periode heb ik ruime ervaring opgedaan is zowel de administratieve kant als wel de dagelijkse organisatorische bedrijfsvoering met alles wat daar bij kwam kijken. Ook heeft dit zich nog een periode uitgestrekt over Duitsland. Neem via onderstaande link contact met mij op of bel gelijk even.

interim